Odjel za psihologiju
Information

Plaćanje kotizacija za 23. Dane psihologije u Zadru otvoreno je od 1. veljače 2022. godine.

Kotizacija uključuje: izlaganje radova te objavu sažetka/aka u Knjizi sažetaka, akreditaciju, potvrdnicu koju ćete dobiti elektronskim putem pri završetku konferencije, platnenu torbu s promo materijalima sponzora, osvježenje u pauzama, domjenak dobrodošlice (u četvrtak navečer), ostvarivanje bodova od strane Hrvatske psihološke komore te mogućnost objave cjelovitog rada po završetku konferencije.

Svečana večera, koja će se održati u petak navečer (27. 5.), nije uključena u cijenu kotizacije. Uplate za svečanu večeru u iznosu od 200 kn mogu se izvršiti unaprijed putem istog IBAN-a kao i za kotizaciju (opis plaćanja: svečana večera) ili najkasnije do četvrtka 26.05. do 12.00 sati na blagajni Sveučilišta.

 

Kasna kotizacija (od 26.4.2022.)

Članovi HPD-a 600 kn
Ostali sudionici 700 kn
Studenti poslijediplomskih studija FFZG* Oslobođeni plaćanja
Studenti drugih poslijediplomskih studija 400 kn
Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici i nezaposleni psiholozi** Oslobođeni plaćanja

Svi sudionici konferencije će se trebati registrirati (od 25. travnja) i pri registraciji, svi oni koji nisu oslobođeni plaćanja trebat će priložiti potvrdu o uplati kotizacije. Stoga, na svakoj uplati mora biti istaknuto ime i prezime osobe za koju se uplaćuje kotizacija (navodi se u rubrici opis plaćanja, uz naziv skupa za koji se uplata vrši) te institucija s koje osoba dolazi (ako je relevantno).

Uplate se vrše na žiro račun Sveučilišta u Zadru:

Broj žiro računa: HR1124070001100609482, poziv na broj: 00-39700.

Primatelj: "23. Dani psihologije u Zadru"    

Ukoliko je potrebno izdati predračun molimo Vas da potrebne podatke za izdavanje predračuna dostavite isključivo putem slijedećeg obrasca: PODACI ZA PREDRAČUN


*Sukladno Sporazumu između Sveučilišta u Zadru i Filozofskog fakulteta u Zagrebu, studenti poslijediplomskih studija FFZG oslobođeni su plaćanja kotizacije, uz uvjet prethodne registracije koja će biti otvorena od 25. travnja.
**Studenti preddiplomskih i diplomskih studija, umirovljenici i nezaposleni psiholozi slobodno mogu sudjelovati u aktivnostima skupa, uz prethodnu registraciju koja će biti moguća od 25. travnja. Pojedinci koji su na stručnom osposobljavanju smatraju se zaposlenima.
Svi sudionici koji su oslobođeni plaćanja ukoliko žele dobiti materijale skupa i potvrdnicu trebaju uplatiti kotizaciju u iznosu od 100 kn do 19. svibnja.